All for Joomla All for Webmasters

De dilluns a diumenge et presentem els programes que t'expliquen, de primera a mà, tot el que passa al teu entorn. Ràdio Tremp + DigitalHits FM és informació local, entreteniment de proximitat, música i oci. Benvinguts a la ràdio del Pallars!

L'INFORMATIU PALLARS

Amb Jordi Ubach i José Bergés.

De dilluns a divendres a les 13h, a les 15h i a les 20h.

A Ràdio Tremp, obrim una finestra per conèixer i explicar, de primera mà, tota l’actualitat del Pallars Jussà i Sobirà. L’espai de referència que apropa l’actualitat política, econòmica, social, cultural i esportiva del nostre territori. De dilluns a divendres, a la 1 del migdia, totes les notícies de proximitat a Ràdio Tremp.

 

TREMP EN JOC

Amb Miquel López i Tomàs García

Dilluns a les 13:20h (directe) i a les 20:20h

El programa esportiu dels dilluns amb tota l’actualitat esportiva del territori. Coneix els resultats i les classificacions dels equips trempolins, així com tota la informació esportiva del municipi i les entrevistes tots els clubs esportius de Tremp.

TREMP AL DIA

Dimarts a les 13:20h i a les 20:30h.

L’actualitat del municipi de Tremp s’explica de primera mà amb l’equip de Govern. Un cop al mes fem un repàs als temes d’actualitat de la ciutat i atenem les preguntes dels ciutadans/es amb la participació de l’alcalde i els regidors. 

 

ÀMBIT MUNICIPAL

Dimarts a les 13:20h i a les 20:30h.

Programa de debat i tertúlia amb tots el grups municipals amb representació a l'Ajuntament de Tremp. Emissió bimensual.

PLE MUNICIPAL

Ajuntament de Tremp

Dilluns a les 19:00h

Des de Ràdio Tremp t’apropem totes les sessions plenàries de l’Ajuntament de Tremp. Retransmissió en directe des de la sala de plens del consistori.
 

EL CONSELL RESPON


Dimarts a les 13:20h.

El programa per conèixer i entendre les accions i competències del Consell Comarcal del Pallars Jussà. Cada últim dimarts de mes, descobrim les accions desenvolupades al servei dels 14 municipis. Expliquem les claus de desenvolupament amb els responsables polítics i tècnics de l'ens comarcal, i la participació oberta dels oïents.

L'ENTREVISTA

Amb José Bergés

Dimecres a les 13:20h i a les 20:20h

Converses de proximitat amb els protagonistes de l'actualitat social, política, cultural i esportiva del Pallars.
 

UNA DE DOS

Amb Javier Ibáñez

Dimecres a les 22:00h

La complicitat de tots els oients i la màgia de la ràdio en directe són els protagonistes de les últimes hores del dia. Aficions, costums i anècdotes del nostre terrtori: històries personals i properes acompanyades d'una selecció musical d'autor. Dimecres, de 10 a 12 de la nit a Ràdio Tremp: Una de Dos, amb Javier Ibáñez.

EN BONES MANS

Amb Albert Puiggròs.

Dijous a les 13:20h

Els metges i especialistes més propers, ens donen a conèixer les claus per entendre el nostre cos i la nostra salut. Programa amb el suport de l'Hospital Comarcal del Pallars.

 

LA BOIRA

Amb Nati Mas

Dijous a les 20:30h

Un programa irreverent animat per uns col·laboradors que fa dies que no veuen el sol. L’humor arriba els dijous als nostres estudis... perquè a Tremp, som de la broma!

APUNT DE LLIBRE

Amb Laura Fuses

Divendres a les 13:20h

Programa de recomanacions literàries de la mà de la Biblioteca Maria Barbal de Tremp.

 

LA RÀDIO A L'ESCOLA

Amb els centres edutcatius del Pallars

Divendres a les 13:40h

Programa elaborat en coordinació amb els centres educatius de Tremp, i la participació en directe dels alumnes.
 

PÍNDOLES VERMELLES I BLAVES

Amb José Bergés.

Dijous a les 22:20h.

Programa cultural on la música de tots els temps t'acompanyarà en les nits solitàries... o no. Setmanal de 22.20 a 23.20.

 

PALLARS EN DIRECTE

Programes especials i retransmissions en directe d’esdeveniments

Sortim amb la nostre equip d’exteriors a cobrir esdeveniments com la Fira de Primavera o la Fira del Codony. Ens agrada estar a prop dels veïns i veïnes i compartir les festes amb vosaltres! També cobrim esdeveniments com debats electorals o el pregó de Festa Major.

FRIENDS & HITS
Salva Coll, Arnau Vila i Jordi Rull

Friends and Hits és l’Afterwork Radio Show que Catalunya es mereix (o no…). Salvador Coll, Arnau Vila, Jordi Rull i tots els oïents agafen el timó de la ràdio per explicar-nos històries, respondre dubtes, xerrar, fer amics… i tota la música 100% DigitalHits!

De dilluns a dijous a les 21:00h 

HIT 120
Amb Arnau Vila

De dilluns a divendres, Arnau Vila presenta la fórmula matinal que combina els èxits de DigitalHits FM amb càpsules de 120 segons amb la informació imprescindible per començar el dia. Notícies, informació territorial, l'estat del trànsit a les carreteres catalanes, la previsió meteorològica per les properes hores i servei d'avisos d'última hora.

De dilluns a divendres a les 8h del matí

INFORMATIUS TERRITORIALS 
Estudis locals

De dilluns a divendres, t'acostem l'actualitat del territori català amb els informatius locals de DigitalHits FM. Des dels nostres estudis territorials, repassem en 180 segons, la informació de proximitat. 

De dilluns a divendres, cada 2 hores en punt.

GOLD DANCE HITS
Les nits remember

Cada nit, arriba la selecció #RememberDance més contundent dels 90 i 2000. Els locutors i DJs de DigitalHits et porten la fórmula al més pur estil de l’època daurada del Dance!

De dilluns a dijous a les 22h

SENSESSION DIGTALHITS
David Pascual

En directe tots els divendres al vespre, David Pascual és l’encarregat de seleccionar els millors temes dance de la nostra fórmula i les notícies més fresques sobre el món dels videojocs. Sensession és l'únic programa Dance que parla de videojocs!

Divendres de 18h a 21h | Diumenges a les 21h

Sintonitzan's!

Ràdio Tremp és l'emissora privada de proximitat de DigitalHits FM al Pallars. Ens trobaràs al 95.8FM amb 24h de programació diària des dels nostres estudis de Tremp.

I a la resta de Catalunya, sintonitza DigitalHits FM a les següents freqüències:

Barcelona 89.5 FM
Girona - Pirineu 93.5 FM
Ebre - Tarragona - Costa Daurada 106.0 FM
Pallars - Terres de Lleida 95.8 FM
Osona - Moianès 95.7 FM
Penedès 100.9 FM

Barcelona, Tarragona, Costa Daurada TDT Ràdio

Lloc web de caràcter informatiu | © DigitalHits Audiovisual - 2008-2020