All for Joomla All for Webmasters

27 anys després que Ràdio Tremp deixés de sonar, hem recuperat l'esperit de la ràdio local a la nostra ciutat. Hem ideat un nou projecte comunicatiu que proposa una nova forma de fer ràdio local, des de la proximitat i feta per professionals del Pallars. Expliquem l’actualitat de primera mà i donem resposta a les necessitats informatives dels nostres ciutadans, tant pel que fa a la informació propera com també a la vessant divulgativa, d’entreteniment i musical. Ràdio Tremp és l’emissora local de Digital Hits FM al Pallars.

Informació local, música i entreteniment

Ràdio Tremp és la combinació definitiva en informació local, entreteniment de proximitat, música i oci.

Informació local

Trepitgem el territori cada dia, amb la certesa de conèixer quines són les necessitats informatives dels nostres oïents. Ràdio Tremp ofereix un informatiu diari i informació actualitzada cada dues hores a través dels butlletins de proximitat.

Divulgació local

Ràdio Tremp és una emissora propera a l'oient, amb una comunicació permanent amb la gent del nostre territori. Això es materialitza amb programes com "Tremp Al Dia" i "Àmbit municipal"; dos magazins amb una clara vocació de servei per explicar i conèixer de primera mà els protagonistes de l'actualitat local.

A més, a Ràdio Tremp podràs escoltar els programes de Digital Hits FM, la ràdio musical que més creix a Catalunya.

Descobreix la nostra programació aquí.

Comunicació de proximitat al Pallars

L'equip de Ràdio Tremp treballa cada dia per reforçar el teixit comunicatiu de la nostra comarca i alhora enfortir els vincles socials, culturals i esportius del Pallars. Som una emissora oberta a tots els que gaudeixen d'aquest mitjà, amb esperit comunicatiu i creatiu. La nostra programació dona resposta a tot tipus d'àmbits i sectors de la nostra comarca.
Digital Hits FM Pallars

Ràdio Tremp és l'emissora de Digital Hits FM al Pallars, i amb nosaltres, podràs gaudir de tota la programació de l'emissora amb més creixement a Catalunya.
Una programació basada en quatre eixos: música, informació, proximitat i entreteniment. Els programes més sorprenents, la fórmula dels artistes pop-rock amb més èxit de l’actualitat, la música dance que ha fet història i els sons europeus més innovadors.
 
Digital Hits FM emet al Pallars des del 2014 i durant els darrers anys ha aconseguit crear un feed-back, una comunicació permanent i constant entre locutor-oient i oient-locutor.

 

Sintonitzan's!

Ràdio Tremp és l'emissora de proximitat de Digital Hits FM al Pallars. Ens trobaràs al 95.8FM amb 24h de programació diària des dels nostres estudis de Tremp.

CONTACTE: radiotremp@digitalhits.cat

I a la resta de Catalunya, sintonitza Digital Hits FM a les següents freqüències:

Barcelona 89.5 FM
Girona - Pirineu 93.5 FM
Ebre - Tarragona - Costa Daurada 106.0 FM
Pallars - Terres de Lleida 95.8 FM
Osona - Moianès 95.7 FM
Penedès 100.9 FM

Barcelona, Tarragona, Costa Daurada TDT Ràdio

Lloc web de caràcter informatiu | © Digital Hits Audiovisual - 2005-2019