All for Joomla All for Webmasters

Ràdio Tremp - Digital Hits FM és la combinació definitiva d'informació local, entreteniment de proximitat, música i oci. Gaudeix de la ràdio amb nosaltres!

L'INFORMATIU PALLARS

A Ràdio Tremp, obrim una finestra per conèixer i explicar, de primera mà, tota l’actualitat del Pallars Jussà i Sobirà. L’espai de referència que apropa l’actualitat política, econòmica, social, cultural i esportiva del nostre territori. De dilluns a divendres, a la 1 del migdia, totes les notícies de proximitat a Ràdio Tremp.

De dilluns a divendres a les 13:00h | R: 15h, 17h, 20h

BUTLLETINS INFORMATIUS

A Ràdio Tremp, t'acompanyem durant tot el dia amb una programació que combina la música, l'entreteniment i la informació de proximitat. Cada dues hores, t’expliquem els titulars de les notícies més destacades del Pallars.

De dilluns a divendres de 10h a 20h, cada dues hores.

TREMP AL DIA

L’actualitat del municipi de Tremp s’explica de primera mà amb l’equip de Govern. Un cop al mes fem un repàs als temes d’actualitat de la ciutat i atenem les preguntes dels ciutadans/es amb la participació de l’alcalde i els regidors.

Dimarts a les 13:30h

ÀMBIT MUNICIPAL

Difonem totes les accions dutes a terme per les diferents regidories de l'Ajuntament de Tremp. Mitjançant l’entrevista a un regidor del consistori municipal, aprofundim en l’activitat dels diferents departaments de l’Ajuntament, parlant de temes d’interès per la ciutadania.

Dilluns i divendres a les 13:30h

PLE MUNICIPAL

Des de Ràdio Tremp t’apropem un cop al mes el ple municipal de l’Ajuntament de Tremp. Retransmissió en directe des de la sala de plens.

El primer dilluns de cada mes, a les 20h 

PROGRAMACIÓ ESPECIAL

Amb la vocació de sortir regularment de l’estudi i apropar-se a la ciutadania, a Ràdio Tremp preveiem la realització de programes especials per cobrir esdeveniments com fires, festes o activitats diverses. Comptem amb un equip d’exteriors per emetre des de qualsevol punt del municipi.

 

A Ràdio Tremp et portem la programació de Digital Hits FM al Pallars! Aquí no només trobaràs música; de dilluns a diumenge et presentem els programes més sorprenents i els locutors que t’acompanyen siguis on siguis!

FRIENDS & HITS
Salva Coll, Arna Vila i Jordi Rull

Friends and Hits és l’Afterwork Radio Show que Catalunya es mereix (o no…). Salvador Coll, Arnau Vila, Jordi Rull i tots els oïents agafen el timó de la ràdio per explicar-nos històries, respondre dubtes, xerrar, fer amics… 
I els èxits 100% Digital Hits FM!

De dilluns a dijous a les 21:00h 

HIT 120
Amb Arnau Vila i David Mir

La combinació dels els èxits més importants de Digital Hits FM amb l'actualitat imprescindible del dia, la informació de servei del trànsit, el temps i les notícies de proximitat. HIT 120 és la genuïna fórmula matinal per posar-te al dia, en poc més de 120 segons. 

De dilluns a divendres a les 8h del matí

DIGITAL HITS LIVE!

Els autèntics èxits de l’actualitat, la música Dance que ha fet història i tot el pop-rock de la teva generació. Digital Hits Live! és la genuïna fórmula Digital Hits FM de la mà dels nostres locutors! Cada dia, en directe amb: Joan Muñoz, Marc Casellas, Elena Anton i Marina de la Cruz

De dilluns a divendres de 10h a 14h i de 18h a 21h 

INFORMATIUS TERRITORIALS 
Estudis locals

De dilluns a divendres, t'acostem l'actualitat del territori català amb els informatius locals de Digital Hits FM. Des dels nostres estudis territorials, repassem en 180 segons, la informació de proximitat. 

De dilluns a divendres, cada 2 hores en punt.

HIT 25, LA LLISTA DIGITAL HITS
Arnau Molet

Arnau Molet és l’encarregat de repassar els 25 èxits de la llista Digital Hits. Escalem la llista amb els imprescindibles del pop-dance del moment.

Dimarts i dissabtes a les 19:00h

GOLD DANCE HITS
Mike T

El programa remember. Els principals èxits de la dècada dels 2000 i els més ballables dels 90. Una fórmula al més pur estil de l’època daurada del Dance, dedicada a tots els amants d’aquest gènere musical.

De dill. a dij. a les 22h | Divendres i dissabtes a les 21h

SENSESSION DIGTALHITS
David Pascual

En directe tots els divendres al vespre, David Pascual és l’encarregat de seleccionar els millors temes dance de la nostra fórmula i les notícies més fresques sobre el món dels videojocs. Sensession és l'únic programa Dance que parla de videojocs!

Divendres de 18h a 21h | Diumenges a les 21h

RETROHITS
Jordi Rull

Cada cap de setmana, Jordi Rull presenta la sel·lecció musical definitva en èxits dels 80 i 90. La música Disco que va marcar una epoca i una generació!

Cap de setmana a les 8:00h

THE BOX
Xavi López

Els DJs del Col·lectiu The Box arriben cada diumenge a Digital Hits FM per fer-te sentir la sensació i el ritme expansiu de la música House: DJs, sessions, festivals, cultura musical i comunitat nightlife.

Tots els dilluns a la 1 de la matinada

FM | TDT | Web

Sintonitzan's!

Ràdio Tremp emet a través de la 95.8 FM al Pallars.
També ens pots escoltar a: www.radiotremp.cat/directe

I arreu de Catalunya, escolta Digital Hits FM a:

Vallès, Barcelona Metropolitana 89.6 FM
Pirineu de Girona 93.5 FM
Terres de l'Ebre, Tarragona 106.0 FM
Tremp, Pallars - Terres de Lleida 95.8 FM
Vic, Osona i Moianès 95.7 FM
Penedès, Garraf 100.9 FM
Barcelona, Tarragona, Costa Daurada TDT Ràdio

Lloc web de caràcter informatiu | © Digital Hits Audiovisual - 2005-2017