All for Joomla All for Webmasters

De dilluns a diumenge et presentem els programes que t'expliquen, de primera a mà, tot el que passa al teu entorn. Ràdio Tremp + Digital Hits FM és informació local, entreteniment de proximitat, música i oci. Benvinguts a la ràdio del Pallars!

L'INFORMATIU PALLARS

Presentat per Jordi Ubach

En directe, de dilluns a divendres a les 13:00h

A Ràdio Tremp, obrim una finestra per conèixer i explicar, de primera mà, tota l’actualitat del Pallars Jussà i Sobirà. L’espai de referència que apropa l’actualitat política, econòmica, social, cultural i esportiva del nostre territori. De dilluns a divendres, a la 1 del migdia, totes les notícies de proximitat a Ràdio Tremp.

 

TREMP EN JOC

Presentat per Miquel López

En directe, dilluns a les 13:20h i 20:20h


El programa esportiu dels dilluns amb tota l’actualitat esportiva del territori. Coneix els resultats i les classificacions dels equips dels Pallars, així com tota la informació esportiva dels municipis i les entrevistes a tots els clubs esportius dels nostres municipis.
 

TREMP AL DIA

Dimarts a les 13:20h

L’actualitat del municipi de Tremp s’explica de primera mà amb l’equip de Govern. Un cop al mes fem un repàs als temes d’actualitat de la ciutat i atenem les preguntes dels ciutadans/es amb la participació de l’alcalde i els regidors. 

 

L'ENTREVISTA

Presentat per Jordi Ubach

Dimecres a les 13:20h i a les 20:20h


Converses de proximitat amb els protagonistes de l'actualitat social, política, cultural i esportiva de Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.
 

MILLENIAL

Divendres a les 20:20h

L'espai dels joves a Ràdio Tremp. L'actualitat juvenil del Pallars té el seu espai al programa presentat i dirigit per Joan López i Sergi Farré.

 

PLE MUNICIPAL - AJUNTAMENT DE TREMP

Dilluns a les 20:00h


Des de Ràdio Tremp t’apropem totes les sessions plenàries de l’Ajuntament de Tremp. Retransmissió en directe des de la sala de plens del consistori.
 

APUNT DE LLIBRE

Amb Laura Fuses

Divendres a les 13:20h

Programa de recomanacions literàries de la mà de la Biblioteca Maria Barbal de Tremp.

 

UNA DE DOS

Presentat per Javier Ibáñez

Dimecres, a les 23:00h (en directe) diumenges a les 09:00h i a les 20:00h


La complicitat de tots els oients i la màgia de la ràdio son els protagonistes de les últimes hores del dia.
Aficions, costums i anècdotes del nostre terrtori: Històries personals i properes acompanyades d'una sel·lecció musical d'autor. Dimecres, d'11 a 12 de la nit a Ràdio Tremp: Una de Dos. Amb Javier Ibáñez.
 

EL CONSELL RESPON


Dimecres a les 13:30h (mensual)


El programa per conèixer i entendre les accions i competències del Consell Comarcal del Pallars Jussà  Cada últim dimecres de mes, descobrim les accions desenvolupades al servei dels 14 municipis. Expliquem les claus de desenvolupament amb els responsables polítics i tècnics de l'ens comarcal, i la participació oberta dels oïents.
 

LA RÀDIO A L'ESCOLA


Divendres a les 13:40h


Programa infantil elaborat en coordinació amb els centres educatius de Tremp, i la participació en directe dels alumnes.
 

EN BONES MANS

Presentat per Sílvia Paüls

Dijous a les 13:20h

Els metges i especialistes més propers, ens donen a conèixer les claus per entendre el nostre cos i la nostra salut. Programa amb el suport de l'Hospital Comarcal del Pallars.

 

PALLARS EN DIRECTE

Retransmissions en directe i programes especials


Amb la vocació de sortir regularment de l’estudi i apropar-se a la ciutadania, a Ràdio Tremp preveiem la realització de programes especials per cobrir esdeveniments com fires, festes o activitats diverses. Comptem amb un equip d’exteriors per emetre des de qualsevol punt del municipi.
 

FRIENDS & HITS
Salva Coll, Arnau Vila i Jordi Rull

Friends and Hits és l’Afterwork Radio Show que Catalunya es mereix (o no…). Salvador Coll, Arnau Vila, Jordi Rull i tots els oïents agafen el timó de la ràdio per explicar-nos històries, respondre dubtes, xerrar, fer amics… 
I els èxits 100% Digital Hits FM!

De dilluns a dijous a les 21:00h 

HIT 120
Amb Arnau Vila

La combinació dels els èxits més importants de Digital Hits FM amb l'actualitat imprescindible del dia, la informació de servei del trànsit, el temps i les notícies de proximitat. HIT 120 és la genuïna fórmula matinal per posar-te al dia, en poc més de 120 segons. 

De dilluns a divendres a les 8h del matí

DIGITAL HITS LIVE!

Els autèntics èxits de l’actualitat, la música Dance que ha fet història i tot el pop-rock de la teva generació. Digital Hits Live! és la genuïna fórmula Digital Hits FM de la mà dels nostres locutors! Cada dia, en directe amb: Joan Muñoz, Marc Casellas, Elena Anton, Jaume Riu i Marina de la Cruz

De dilluns a divendres de 10h a 14h i de 18h a 21h 

INFORMATIUS TERRITORIALS 
Estudis locals

De dilluns a divendres, t'acostem l'actualitat del territori català amb els informatius locals de Digital Hits FM. Des dels nostres estudis territorials, repassem en 180 segons, la informació de proximitat. 

De dilluns a divendres, cada 2 hores en punt.

HIT 25, LA LLISTA DIGITAL HITS
Arnau Molet

Arnau Molet és l’encarregat de repassar els 25 èxits de la llista Digital Hits. Escalem la llista amb els imprescindibles del pop-dance del moment.

Dimarts i dissabtes a les 19:00h

SENSESSION DIGTALHITS
David Pascual

En directe tots els divendres al vespre, David Pascual és l’encarregat de seleccionar els millors temes dance de la nostra fórmula i les notícies més fresques sobre el món dels videojocs. Sensession és l'únic programa Dance que parla de videojocs!

Divendres de 18h a 21h | Diumenges a les 21h

GOLD DANCE HITS
Mike T

El programa remember. Els principals èxits de la dècada dels 2000 i els més ballables dels 90. Una fórmula al més pur estil de l’època daurada del Dance, dedicada a tots els amants d’aquest gènere musical.

De dill. a dij. a les 22h | Divendres i dissabtes a les 21h

TROPICAL HITS

Cada migdia, fes un descans i desconnecta amb les sessions Deep i House més fresques de la ràdio. Nosaltres hi posem la música; tu, les emocions.

De dilluns a divendres a les 15h

XL HOUSE MUSIC
Xavi López

Xavi López arriba cada dimarts a Digital Hits FM per fer-te sentir la sensació i el ritme expansiu de la música House: DJs, sessions, festivals, cultura musical i comunitat nightlife.

Tots els dilluns a la 1 de la matinada

RETROHITS
Jordi Rull

Cada cap de setmana, Jordi Rull presenta la sel·lecció musical definitva en èxits dels 80 i 90. La música Disco que va marcar una epoca i una generació!

Cap de setmana a les 8:00h

Sintonitzan's!

Ràdio Tremp és l'emissora de proximitat de Digital Hits FM al Pallars. Ens trobaràs al 95.8FM amb 24h de programació diària des dels nostres estudis de Tremp.

CONTACTE: radiotremp@digitalhits.cat

I a la resta de Catalunya, sintonitza Digital Hits FM a les següents freqüències:

Barcelona 89.5 FM
Girona - Pirineu 93.5 FM
Ebre - Tarragona - Costa Daurada 106.0 FM
Pallars - Terres de Lleida 95.8 FM
Osona - Moianès 95.7 FM
Penedès 100.9 FM

Barcelona, Tarragona, Costa Daurada TDT Ràdio

Lloc web de caràcter informatiu | © Digital Hits Audiovisual - 2005-2017