All for Joomla All for Webmasters

De dilluns a diumenge et presentem els programes que t'expliquen, de primera a mà, tot el que passa al teu entorn. Ràdio Tremp + DigitalHits FM és informació local, entreteniment de proximitat, música i oci. Benvinguts a la ràdio del Pallars!

L'INFORMATIU PALLARS

Amb Jordi Ubach i José Bergés.

De dilluns a divendres a les 13h, a les 15h i a les 20h.

A Ràdio Tremp, obrim una finestra per conèixer i explicar, de primera mà, tota l’actualitat del Pallars Jussà i Sobirà. L’espai de referència que apropa l’actualitat política, econòmica, social, cultural i esportiva del nostre territori. De dilluns a divendres, a la 1 del migdia, totes les notícies de proximitat a Ràdio Tremp.

 

TREMP EN JOC

Amb Miquel López i Tomàs García

Dilluns a les 13:20h (directe) i a les 20:20h

El programa esportiu dels dilluns amb tota l’actualitat esportiva del territori. Coneix els resultats i les classificacions dels equips trempolins, així com tota la informació esportiva del municipi i les entrevistes tots els clubs esportius de Tremp.

TREMP AL DIA

Dimarts a les 13:20h i a les 20:30h.

L’actualitat del municipi de Tremp s’explica de primera mà amb l’equip de Govern. Un cop al mes fem un repàs als temes d’actualitat de la ciutat i atenem les preguntes dels ciutadans/es amb la participació de l’alcalde i els regidors. 

 

ÀMBIT MUNICIPAL

Dimarts a les 13:20h i a les 20:30h.

Programa de debat i tertúlia amb tots el grups municipals amb representació a l'Ajuntament de Tremp. Emissió bimensual.

PLE MUNICIPAL

Ajuntament de Tremp

Dilluns a les 19:00h

Des de Ràdio Tremp t’apropem totes les sessions plenàries de l’Ajuntament de Tremp. Retransmissió en directe des de la sala de plens del consistori.
 

EL CONSELL RESPON


Dimarts a les 13:20h.

El programa per conèixer i entendre les accions i competències del Consell Comarcal del Pallars Jussà. Cada últim dimarts de mes, descobrim les accions desenvolupades al servei dels 14 municipis. Expliquem les claus de desenvolupament amb els responsables polítics i tècnics de l'ens comarcal, i la participació oberta dels oïents.

L'ENTREVISTA

Amb José Bergés

Dimecres a les 13:20h i a les 20:20h

Converses de proximitat amb els protagonistes de l'actualitat social, política, cultural i esportiva del Pallars.
 

AQUÍ, A L'OEST

Amb Tomàs Garcia

De dilluns a divendres a les 16:00h

El magazín de tardes de Ràdio Tremp que t'apropa tot el que es viu a les terres de Ponent. Un programa de La Xarxa, en coproducció amb Ràdio Tremp, Ràdio Sió Agramunt, EMUN FM Ràdio, Ràdio Rosselló, Ràdio Ponent Mollerussa, Ràdio Alpicat i UA1 Lleida Ràdio.

EN BONES MANS

Amb Albert Puiggròs.

Dijous a les 13:20h

Els metges i especialistes més propers, ens donen a conèixer les claus per entendre el nostre cos i la nostra salut. Programa amb el suport de l'Hospital Comarcal del Pallars.

 

LA BOIRA

Amb Nati Mas

Dijous a les 20:30h

Un programa irreverent animat per uns col·laboradors que fa dies que no veuen el sol. L’humor arriba els dijous als nostres estudis... perquè a Tremp, som de la broma!

APUNT DE LLIBRE

Amb Laura Fuses

Divendres a les 13:20h

Programa de recomanacions literàries de la mà de la Biblioteca Maria Barbal de Tremp.

 

LA RÀDIO A L'ESCOLA

Amb els centres edutcatius del Pallars

Divendres a les 13:40h

Programa elaborat en coordinació amb els centres educatius de Tremp, i la participació en directe dels alumnes.
 

PÍNDOLES VERMELLES I BLAVES

Amb José Bergés.

Dijous a les 22:20h.

Programa cultural on la música de tots els temps t'acompanyarà en les nits solitàries... o no. Setmanal de 22.20 a 23.20.

 

LO PEDRÍS

Amb Santi Martínez

Dimarts a les 19:00h

Perquè parlar d'energia no ha de ser avorrit.
El programa on parlem d'energia i de transició energètica, de manera clara i entenedora. Un espai amb els protagonistes, usuaris, consumidors i especialistes; t'expliquem com funciona el món energètic i la transició cap a les energies renovables.
 

REGGAE D'OLIVA

Amb Vivi i Beth.

Dijous a les 19:00h.

Amaneix el teu dia amb Reggae d'Oliva, El programa que et presenta les millors propostes de la música reggae i els seus derivats. Tots els dijous a les set de la tarda: Reggae d'Oliva a Ràdio Tremp.

 

PALLARS EN DIRECTE

Programes especials i retransmissions en directe d’esdeveniments

Sortim amb la nostre equip d’exteriors a cobrir esdeveniments com la Fira de Primavera o la Fira del Codony. Ens agrada estar a prop dels veïns i veïnes i compartir les festes amb vosaltres! També cobrim esdeveniments com debats electorals o el pregó de Festa Major.

Sintonitzan's!

Ràdio Tremp és l'emissora privada de proximitat al Pallars. Ens trobaràs al 95.8FM amb 24h de programació diària i de servei públic des dels nostres estudis ubicats a Tremp.

Informatius, esports, magazíns, entrevistes, retransmissions en directe i la fórmula musical N.1 a les comarques Pallareses.


Lloc web de caràcter informatiu | © DigitalHits Audiovisual - 2008-2022