All for Joomla All for Webmasters

De dilluns a diumenge et presentem els programes que t'expliquen, de primera a mà, tot el que passa al teu entorn. Ràdio Tremp + DigitalHits FM és informació local, entreteniment de proximitat, música i oci. Benvinguts a la ràdio del Pallars!

L'INFORMATIU PALLARS

Amb Jordi Ubach i Tomàs Garcia

De dilluns a divendres a les 13h, a les 15h i a les 20h.

A Ràdio Tremp, obrim una finestra per conèixer i explicar, de primera mà, tota l’actualitat del Pallars Jussà i Sobirà. L’espai de referència que apropa l’actualitat política, econòmica, social, cultural i esportiva del nostre territori. De dilluns a divendres, a la 1 del migdia, totes les notícies de proximitat a Ràdio Tremp.

 

TREMP EN JOC

Amb Tomàs García

Dilluns a les 13:20h (directe) i a les 20:20h

El programa esportiu dels dilluns amb tota l’actualitat esportiva del territori. Coneix els resultats i les classificacions dels equips trempolins, així com tota la informació esportiva del municipi i les entrevistes tots els clubs esportius de Tremp.

TREMP AL DIA

Dimarts a les 13:20h i a les 20:30h.

L’actualitat del municipi de Tremp s’explica de primera mà amb l’equip de Govern. Un cop al mes fem un repàs als temes d’actualitat de la ciutat i atenem les preguntes dels ciutadans/es amb la participació de l’alcalde i els regidors. 

 

ÀMBIT MUNICIPAL

Dimarts a les 13:20h i a les 20:30h.

Programa de debat i tertúlia amb tots el grups municipals amb representació a l'Ajuntament de Tremp. Emissió bimensual.

PLE MUNICIPAL

Ajuntament de Tremp

Dilluns a les 18h
(mensual).

Des de Ràdio Tremp t’apropem totes les sessions plenàries de l’Ajuntament de Tremp. Retransmissió en directe des de la sala de plens del consistori.
 

EL CONSELL RESPON


Dimarts a les 13:20h.

El programa per conèixer i entendre les accions i competències del Consell Comarcal del Pallars Jussà. Cada últim dimarts de mes, descobrim les accions desenvolupades al servei dels 14 municipis. Expliquem les claus de desenvolupament amb els responsables polítics i tècnics de l'ens comarcal, i la participació oberta dels oïents.

L'ENTREVISTA

Amb Jordi Ubach i José Bergés

Dimecres a les 13:20h i a les 20:20h

Converses de proximitat amb els protagonistes de l'actualitat social, política, cultural i esportiva del Pallars.
 

AQUÍ, A L'OEST

Amb José Bergés

De dilluns a divendres a les 16:00h

El magazín de tardes de Ràdio Tremp que t'apropa tot el que es viu a les terres de Ponent. Un programa de La Xarxa, en coproducció amb Ràdio Tremp, Ràdio Sió Agramunt, EMUN FM Ràdio, Ràdio Rosselló, Ràdio Ponent Mollerussa, Ràdio Alpicat i UA1 Lleida Ràdio.

EN BONES MANS

Amb Albert Puiggròs.

Dijous a les 13:20h

Els metges i especialistes més propers, ens donen a conèixer les claus per entendre el nostre cos i la nostra salut. Programa amb el suport de l'Hospital Comarcal del Pallars.

 

LA RÀDIO A L'ESCOLA

Amb els centres edutcatius del Pallars

Divendres a les 13:40h

Programa elaborat en coordinació amb els centres educatius de Tremp, i la participació en directe dels alumnes.
 

APUNT DE LLIBRE

Amb Laura Fuses

Divendres a les 13:20h

Programa de recomanacions literàries de la mà de la Biblioteca Maria Barbal de Tremp.

 

PÍNDOLES VERMELLES I BLAVES

Amb José Bergés.

Dijous a les 22:20h.

Programa cultural on la música de tots els temps t'acompanyarà en les nits solitàries... o no. Setmanal de 22.20 a 23.20.

 

LO PEDRÍS

Amb Santi Martínez

Dimarts a les 19:00h

Perquè parlar d'energia no ha de ser avorrit.
El programa on parlem d'energia i de transició energètica, de manera clara i entenedora. Un espai amb els protagonistes, usuaris, consumidors i especialistes; t'expliquem com funciona el món energètic i la transició cap a les energies renovables.
 

PALLARS EN DIRECTE

Programes especials i retransmissions en directe d’esdeveniments

Sortim amb la nostre equip d’exteriors a cobrir esdeveniments com la Fira de Primavera o la Fira del Codony. Ens agrada estar a prop dels veïns i veïnes i compartir les festes amb vosaltres! També cobrim esdeveniments com debats electorals o el pregó de Festa Major.

Sintonitzan's!

Ràdio Tremp és l'emissora privada de proximitat al Pallars. Ens trobaràs al 95.8FM amb 24h de programació diària i de servei públic des dels nostres estudis ubicats a Tremp.

Informatius, esports, magazíns, entrevistes, retransmissions en directe i la fórmula musical N.1 a les comarques Pallareses.


Lloc web de caràcter informatiu | © DigitalHits Audiovisual - 2008-2022