All for Joomla All for Webmasters

Ràdio Tremp recupera l'esperit de la ràdio local a la nostra ciutat. 27 anys després de la primera emissora local a la ciutat, hem consolidat un nou espai comunicatiu de ràdio local al Pallars. Una ràdio creada des de la proximitat i per professionals del territori. a Ràdio Tremp expliquem l’actualitat de primera mà i donem resposta a les necessitats informatives i culturals del territori, tant pel que fa a la informació comarcal com també pels continguts divulgatius, culturals, esportius i musicals. Benvinguts a Ràdio Tremp, la ràdio del Pallars!

Comunicació de proximitat al Pallars

L'equip de Ràdio Tremp treballa cada dia per reforçar el teixit comunicatiu de la nostra comarca i alhora enfortir els vincles socials, culturals i esportius del Pallars. Som una emissora oberta a tots els que gaudeixen d'aquest mitjà, amb esperit comunicatiu i creatiu. La nostra programació dona resposta a tot tipus d'àmbits i sectors de la nostra comarca.

Informació de proximitat

Trepitgem el territori cada dia, amb la certesa de conèixer quines són les necessitats informatives dels nostres oïents. Ràdio Tremp ofereix un informatiu diari i informació actualitzada cada dues hores a través dels butlletins de notícies locals.

Actualitat comarcal

Ràdio Tremp és una emissora propera a l'oient, amb una comunicació permanent amb la gent del nostre territori. Això es materialitza amb programes com l'Entrevista, Tremp al Dia i el magazín esportiu Tremp en Joc. Espais amb una clara vocació de servei públic per explicar i conèixer de primera mà els protagonistes de l'actualitat local.

Entreteniment amb identitat pròpia

Ràdio Tremp ofereix una programació variada amb programes d'entreteniment 100% de proximitat. Espais culturals, de salut, d'humor, divulgatius i musicals formen part de la graella diària de la ràdio del Pallars. Tots ells elaborats per professionals i veïns/es de la nostra comarca.
 

Descobreix tota la nostra programació aquí.

La fórmula musical del Pallars

Ràdio Tremp també és la radiofórmula més escoltada al Pallars. Una programació musical amb els artistes pop-rock de més èxit de l’actualitat, la música popdance que ha fet història a les últimes 2 dècades i els sons europeus més innovadors.
Ràdio Tremp garanteix un feed-back constant entre locutor i oïent.
Gaudeix de la millor música amb nosaltres!




 

Sintonitzan's!

Ràdio Tremp és l'emissora privada de proximitat al Pallars. Ens trobaràs al 95.8FM amb 24h de programació diària i de servei públic des dels nostres estudis ubicats a Tremp.

Informatius, esports, magazíns, entrevistes, retransmissions en directe i la fórmula musical N.1 a les comarques Pallareses.


Lloc web de caràcter informatiu | © DigitalHits Audiovisual - 2008-2022